Urheilu ja FitnessExtreme Sports

Brasilian Grand Prix: historia, mielenkiintoisimmista kilpailuista ja mielenkiintoista

"Formula 1" - yksi mielenkiintoisimmista ja näyttäviä maailmanmestaruutta. Kukin Grand Prix - Tämä on show, jossa yleisö voi nähdä hehku vakavasti taistella viimeiseen metrin matkalla. Tämä kilpailu ei ainoastaan Racers, mutta myös joukkueita. Brasilian Grand Prix on yksi vilkkaimmista koko kalenterin. Tämä ei ole yllättävää, koska se on perinteisesti ollut tässä viimeisessä kisassa kauden. Joskus kohtalo mestaruudesta ratkaistaan tällä radalla.

"Formula 1" Grand Prix Brasilia: historia

Ensimmäinen kilpa Brasiliassa on alkanut jo vuonna 1934, mutta siinä vaiheessa lisättiin virallisesti kalenteriin vasta vuonna 1973. paikka valittiin Sao Paulo. Ensimmäiset kaksi vuotta kisan voitti Brasilian Emerson Fittipaldi. Vuonna 1977 johtuen valituksia päätettiin siirtää näyttämölle Rio de Janeirossa, mutta vuonna 1979, "Formula 1" Grand Prix Brasiliassa oli vuonna Sao Paulo.

Tänä aikana, kaupungin tapahtui kaupungistumisen, väestön kasvanut tasaisesti. Kasvoivat, ja köyhien, jotka asuvat slummeissa. Kuten hyvin tiedetään, "Formula 1" - se on urheilua rikas. On takana paljon rahaa. Tämä jyrkässä ristiriidassa köyhyyttä monet Brasiliassa. Siksi Brasilian Grand Prix 1981 siirrettiin takaisin Rion, missä se oli enemmän rikkaita. Tänä vuonna kilpailu oli melko pöyristyttävä.

Ratsastajat Alan Dzhons ja Keke Rosberg joka sijoittui ensimmäisessä ja toisessa vastaavasti hylättiin rikkomusten vuoksi asetusten. Hänet julistettiin voittajaksi Alain Prost. Tämä suuri kilpailija kutsutaan kuningas Rio, koska hän onnistui voittaa tässä radalla voittaa neljä kertaa. Nelson Piquet kilpailla häntä kahdesti.

Vuonna 1990 "Formula 1" Grand Prix Brasilian palaa Sao Paulo. Neljäskymmenes ura voittaa ja kuudennen Brasiliassa onnistuu voittamaan Alain Prost. Seuraavana vuonna voittaa kisan Ayrton Senna, ja sitten vuonna 1993. Vuotta myöhemmin hänen ensimmäinen voitto Brasiliassa voittaa Michael Schumacher. Hän onnistui loppuun ensimmäisellä sijalla kolme kertaa urallaan.

"Formula 1" Grand Prix Brasiliassa 2007

Se on tällä radalla on joskus kohtalo mestaruuden. Ennen kisaa tittelistä väitti kolme lentäjät. Valmiit pääsääntöisesti kauden Brasilian Grand Prix. Ajot oli erittäin tärkeä, koska jokainen tarvitsee ei valmistunut pienempi kuin tiettyyn asentoon ja odottavat epäonnistua kilpailijoita. Kimi tyytyväinen vain voittaa, mutta Hamilton voisi tapahtua vähintään viidesosa, Alonso tuli ainakin toisessa.

Mutta ei mitään se on arvaamaton "Formula 1" Grand Prix Brasiliassa. Arviointi koostuu kolmesta istunnoissa. Voitti napa Felipe Massa, Hamilton oli toinen, Alonso - kolmas ja Räikkönen ainoastaan onnistui ottamaan neljänneksi. Mutta kilpailussa tilanne on muuttunut. Massa onnistui säilyttämään ensimmäiseen asentoon, ja täällä Hamilton tuli ongelmia. Räikkönen onnistui kiertää Alonso. Nyt mestaruus riippui Felipe Massa. Hän jäi Kimi Raikkonen, joka pystyi lopettaa ensin ja tulla maailmanmestari. Se oli fantastinen kilpailu.

Dramaattisin Grand Prix historiassa

Mutta todellinen draama oli pelattu vuodessa. Näyttelijät olivat samat osallistujia. Vain otsikko väitti Brasilian kuljettaja Felipe Massa ja britti Lewis Hamilton. He pystyivät osoittamaan miksi on suosittu maailmassa "Formula 1". Brasilian Grand Prix pätevyys voi vaikuttaa aikana rodun, koska Felipe piti olla varma voittaa kilpailun ja odottaa, että Hamilton tapahtuisi alle viidennes. Ainoa tapa Massa voi tulla mestari.

Rotu viikonloppuna käsittää useita vaiheita. Tämä eroaa muista urheilu, "Formula 1". Brasilian Grand Prix pätevyys joukkue Lewis Hamilton oli erittäin tärkeä. He päättivät tehdä veto luotettavuus britti oli ehdottomasti viiden parhaan. Felipe Massa oli koti Grand Prix Brasiliassa. Ajot piti päättyä paalupaikan hänelle. Ja niin se tapahtui. Alkamisen jälkeen, Massa onnistui säilyttämään ensimmäiseen asentoon, kun taas Hamilton viidenneksi, että se oli hieno. Mutta kymmenen kierrosta ennen maalia meni suihkut, ratsastajat pereobul mutta Timo Glock ja Jarno Trulli.

Huolimatta siitä, että Hamilton palasi radalle Glock, hän on edelleen sijoittui viidenneksi, kunnes se oli ohittanut nuori saksalainen Sebastian Vettel. Se oli loistava, koska ohituksen teki Massa mestari. Ruutuihin "Ferrari" on jo alkanut olla onnellinen, mutta muutaman sekunnin kuluttua huomaat, että Glock eivät selviydy autoa märällä radalla, ja Lewis onnistui silti maaliin viidentenä.

Massu sitten kutsutaan 30 sekunnin mestari. Hän voitti kisan, mutta menetti mestaruuden. Todennäköisesti se oli yksi harvoista palkintoseremonioita, jossa kukaan hymyili, ja voittaja on jopa itki. Kuten yllätyksiä joskus esitetään "Formula 1". Brasilian Grand Prix pätevyys, jossa Massa voitti tangon ja voittaa kisan ei ole voittanut häntä mestaruuden.

mielenkiintoisia seikkoja

"Formula 1" Grand Prix Brasiliassa järjestetään radalla "Interlagos". On hyvin vaikea ratsastajat, koska heillä on liikkua vastapäivään. On olemassa useita mahdollisuuksia ohituksiin.

"Formula 1" Grand Prix Brasiliassa (pätevyys ja rotu) voi kulkea vaihdettavilla sääolosuhteet. Lämpö voidaan korvata voimakkaan kaatosade. Korkeissa lämpötiloissa autoissa on vahva renkaiden kulumista. "Formula 1" Grand Prix Brasilia - erityinen kilpailu, siellä tuli maailmanmestari Alonso ja Hamilton, mutta he eivät ole koskaan voittaneet. tämä on vaiheessa lopettaa kauden vuodesta 2004.

Brasilian Grand Prix - historiallinen polku hämmästyttävä tunnelma ja suuria faneja. Jokainen kilpailu on todellinen show. Ei ole koskaan tylsää. Hyvä uutinen faneille on, että sopimus Brasilian Grand Prix on jatkettu vuoteen 2020 asti.