Venäjän lentopallon Poletaev Victor: Tie menestykseen

Venäläinen Viktor Poletaev - korkeatasoinen lentopallo. Urheilija edelleen vain 21 vuotta vanha, ja hänellä on useita vuodenaikoina, on keskeinen toimija Kazanin "Zenith" ja on mukana maajoukkueen Venäjän.

kouluvuodet

Viktor Evgenevich Poletaev syntynyt 27 heinäkuu 1995 Tšeljabinskin. Alussa tutkimuksen kouluissa poika oli kiinnostunut yleisurheilu, ei oikeastaan kiinnitä huomiota muihin urheilulajeihin. Kuitenkin 5. luokalla, vaatimuksesta ensimmäisen lentopallo valmentaja Ljudmila Alekseevna Timofeeva huomannut lahjakkuutta nuoren Viti, meni urheilu luokan koulu, jossa hän alkoi harjoitella kovaa lentopallokenttä.

Teini-ikäisenä palloa hallussaan tietoja lentopallon, Poletaev Victor alkoi esiintyä alueellisissa ja kansallisissa kilpailuissa osana heidän koulussaan. Voima urheilija yhdessä pelin visio ja kykyjenetsijät ole poistuneet välinpitämättömiä ammattilainen lentopallo joukkuetta, ja vuoden 2012 alussa, 17-vuotias venäläinen on allekirjoittanut ensimmäisen sopimuksen, tulee pelaaja lentopallon klubi "Zenit" (Kazan).

junior alku

Alkuajoilta osana Kazanin seuran Poletaev Victor otti johtavan roolin. Edistystä ja kunnianhimoa urheilija joutui kiinnittää huomiota itseensä ja valmennustehtäviin maajoukkueen, joka johtui Venäjän aikana ensimmäisen kauden "Zenith".

Tämän seurauksena vuonna 2013, Victor oli koulutusta nuorten joukkue Venäjän tulitikkuja Euroopan mestaruuden, joka meni jo roolissa kapteeni. Turnaus grid Venäläiset ovat olleet erittäin helppoa - ryhmässä joukkue hävisi vain 2 sarjaa 5 kokouksissa semifinaali voitti Belgiassa, jättäen hänet mitään mahdollisuuksia, mutta lopullinen ja valloitti Puolan onnistui takertuvat yhdet ottelussa. Tulosten mukaan turnauksen Poletaeva Victor tunnustettu arvokkain pelaaja kilpailun.

Kaksinkertainen maailmanmestari menestys

Kiitos voitto EM Venäjän joukkue valittu maailmanmestaruus, jossa Victor kutsuttiin myös. Ja MM-kisoissa venäläiset taas emme ole kokeneet vakavia vastarintaa, tulla kiistattomaksi voittaja 8 osumaa antaa vastustajat vain kaksi. Poletaev turnauksessa oli yksi parhaista uudelleen valittiin diagonaalinen symbolinen joukkue.

Innoittamana menestys, Victor ei lopu tähän, ja kaikki samassa 2013 osallistui nuorten MM-kilpailuissa, joissa urheilijat osallistui kaksi vuotta vanhempi kuin Venäjällä. Mutta tämä vivahde kokemuksistaan Poletaev täysin suljettu - vaikeassa taistelussa Venäjän joukkue pois ryhmästä ensimmäisestä paikasta, seurauksena tulee voittaja, jättämättä mitään mahdollisuuksia Brasilian loppuottelussa. Nuorimmat urheilija kilpailun lopussa turnauksen nimettiin parhaaksi pelaajaksi mestaruuden.

Peli perustuu vuonna "Zenith"

Seuraavalla kaudella leimasi lentopallon osuma perusteella "Zenith". Vamman Maksima Mihaylova Poletaev Victor tuli pääosan peleihin "Final Six" Venäjän Championship seuran voitti Cupin ja mestaruuden. Vuonna 2015 venäläinen kokoelma sisältää enemmän useita palkintoja. Osana seuran, "Zenit" (Kazan) Victor toisen kerran otti pokaalin FA Cupin ja kansallisia kilpailuja, ja auttoi joukkueen voittaa Mestarien liigan, Super Cup Venäjällä ja toiselle sijalle Club MM Brasiliassa, missä Kazan hävisi viimeisessä vain paikallinen "Sada Cruzeiro".

Victor edistyminen oli nähtävissä paljaalla silmällä vuosittain, ja syyskuussa 2015 mennessä hän debytoi tärkeimpien lentopallojoukkue, pelaa johdolla Vladimir Alekno MM-kisoissa. 2016 tuli vain yksi menestyksen urheilija. Jälleen Poletaev Victor voittanut useita kansallisia palkintoja toisen kerran urallaan voitti Mestarien liigan. Kuitenkin tyytymätön määrä peliaikaa määrä palata perustaa Mikhailova, koska mitä ei saanut olympialaisissa kesällä suostui mennä vuokrata Kemerovo "Kuzbass".

Uuden klubin Poletaev kerran osoitti, miten hän oli nälkä ennen pelin ovat edistäneet kasvua ja menestystä paikallisen joukkueen. Tämän seurauksena alussa mestaruuden Victor aikaa johti kisaa maalintekijät mestaruuden. Ja urheilija on parhaillaan vireillä valmistumisen kauden yrittää uudestaan voittaa paikkansa "Zenith".